Webcamslaaf

BDSM sessies voor de webcam

Wat gaat er gebeuren?

Over geruime tijd zullen er real-live BDSM-sessies plaatsvinden in mijn speelkamer. Er wordt nog flink geklust en geknutseld en het gaat nog niet zo snel, maar er komt een dag dat het einde in zicht komt. En dan kan het spel beginnen.

Wat is een BDSM-sessie?

Hoe het er precies uit komt te zien, is nog niet helemaal uitgewerkt. Een normale BDSM-sessie duurt een tot twee uur, waarin diversie technieken en thema’s aan de orde komen. Denk bijvoorbeeld aan wax, bondage, whipping, cock-and-ball-torture, electric play, anal play etc etc.

Dit alles zal voor de webcam worden getoond. Er kunnen op verzoek en tegen betaling speciale verzoekjes voor handelingen worden ingediend.

Met wie ga je spelen?

Allereerst zal het eigen privĂ©-slaafje annex echtgenoot van de meesteres aan de “slag” gaan. Met hem zullen de eerste BDSM-sessies sinds lange tijd voor de webcam worden uitgevoerd. Daarna kunnen andere liefhebbers zich aanmelden.

Hoe kan ik meedoen?

Maak een performer-account aan, op de sites waar ik actief ben. Ben je eenmaal door de machine van de administratie gegaan en heb je een goedgekeurd profiel, dan kun je beginnen met het webcammen. Dacht je dat het makkelijk zou zijn om een webcam-slaaf te zijn? Daar kom je dan nu achter.

Jij gaat achter de webcam en je toont jezelf aan iedereen die jou zien wil. Op deze manier kan de meesteres echt zien, wat voor vlees zij in de kuip heeft. Na goedkeuring kun jij direct een uitnodiging krijgen.

Lees hier verder.

Terug naar boven