Toys voor de webcam

Als toegewijd webcamslaafje kun je natuurlijk ook jouw deel van het spel op de schouders nemen. Of misschien kan ik beter zeggen: in je nemen. Want er zijn diverse seks-speeltjes op de markt die je via een app kunt aansluiten op het internet. Eenmaal aangesloten op het internet, kunnen de bezoekers van de chatroom jouw speeltje beroeren door middel van het doneren van tokens of credits (geld).

Dit is werkelijk een win-win-situatie, want je bent op deze manier geld aan het verdienen voor de meesteres, terwijl je er ook zelf plezier aan beleeft. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers, kunnen ze klaar laten komen … of juist niet!

De afstandsbestuurbare speeltjes worden via bluetooth gekoppeld aan je smartfoon of middels een USB Bluetooth adapter aan je pc. Je hebt ze in alle soorten en maten van verschillende merken.

Voor Cam4 zijn de speeltjes van Lovense , Kiiroo, We-vibe en OhMiBod aan te sluiten.

Voor Stripchat kun je zowel Lovense als Kiiroo aansluiten.

De meest populaire speeltjes heb ik hieronder gezet, zodat je een idee hebt wat er op de markt is en wat jou het meest aantrekt. Deze selectie is vooral gericht op het mannelijke slaafje (met penis).

Lovense – Edge 2 Prostaat Massager ~koop hier~
Lovense – Gush Vibrerende Handjob Masturbator ~koop hier~
Lovense – Max 2 – App Controlled Masturbator ~koop hier~
Onyx+ Masturbator ~koop hier~
Lovense – Hush 2 Vibrerende Anaal Plug App Controlled – dia 25 mm ~koop hier~
Speeltjes van het merk Lovense kun je hier kopen: