Adminstratie en documenten

Door de papiermolen

Jij hebt een uitnodiging gekregen van de meesteres voor de vacature webcam-slaaf/ performer? Gefeliciteerd! Je bent door de eerste hindernis heen gekomen! De volgende stap is nog een beetje lastiger.

Om je echt nuttig te kunnen maken, moeten er identiteitsbewijzen en foto’s worden geĆ¼pload op mijn account. Voordat er kan worden gecamd moeten eerst de documenten goedgekeurd worden door de desbetreffende webcamsite. Het maken en uploaden van de documenten en maken van de foto’s duurt niet meer dan een uurtje en je zult even persoonlijk langs moeten komen.

Het kan een paar dagen duren voordat alle documenten worden goedgekeurd. Tot zolang kan er niet samen worden gecamd en zul je dus even geduld moeten uitoefenen.

Selectie

Het lijkt zo makkelijk, maar er komt nog best wel wat bij kijken. Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Het omgaan met de webcam, het bedienen van de software op de website en het contact met je publiek.

Maar eenmaal actief voor de webcam als professioneel performer ben je door de selectie heen. Het enigste wat rest is de persoonlijke uitnodiging van de meesteres zelf.