BDSM sessies voor de webcam

Wat kun je verwachten?

Over enige tijd zullen er softe BDSM-sessies plaatsvinden in mijn speelkamer. Tijdens de sessies vinden ook opnames plaats voor de commerciële verkoop van filmpjes en video’s

Wat is een BDSM-sessie?

Hoe het er uit komt te zien bepalen wij samen. Een normale BDSM-sessie duurt een tot twee uur, waarin diversie technieken en thema’s aan de orde kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan wax, bondage, whipping, cock-and-ball-torture, electric play, anal play etc etc. Van te voren worden grenzen en wensen besproken.

Dit alles zal voor de webcam worden getoond. Er kunnen op verzoek en tegen betaling speciale verzoekjes voor handelingen worden ingediend. De show online duurt maximaal 2 uur.

Hoe kan ik meedoen?

Maak een performer-account aan, op elke willekeurige site waar je als man kunt webcammen. Ben je eenmaal door de machine van de administratie gegaan en heb je een goedgekeurd profiel, dan kun je beginnen met het webcammen. Dacht je dat het makkelijk zou zijn om een webcam-slaaf te zijn? Daar kom je dan nu achter.

Jij gaat achter de webcam en je toont jezelf aan iedereen die jou zien wil. Op deze manier kan de meesteres echt zien, wat voor vlees zij in de kuip heeft. Na goedkeuring kun jij een uitnodiging krijgen.

Wil je weten hoe je mee kan doen? Je kunt hier lezen wat je verder moet doen.