Aanmelden

Solliciteren

Dus jij wilde graag webcamslaaf worden? Dan zul je moeten solliciteren voor deze functie, en dat zal niet meevallen! Voordat de meesteres jou kan gaan keuren, moet je namelijk door de hele administratieve papiermolen van het platform.

Vroeger trok de meesteres nog weleens onaangekondigd een slaafje voor de webcam, maar dat mag helaas niet meer. Alle performers moeten geheel uit eigen vrije wil voor de webcam zitten en bovendien kunnen aantonen boven de 18 jaar te zijn. Van te voren jezelf aanmelden en het opsturen van een kopie van je identiteitsbewijs is tegenwoordig een vereiste. Dat kun je doen op de onderstaande websites.

Maak eerst een gratis account aan. In een later stadium maak je daar een performer-account van.
Exposure

Eenmaal aangemeld en goedgekeurd, mag je aan het werk als webcam-model. Dit kan enkele dagen duren, maar dan mag je met je gezicht op de website. Ervaar hoe is het is om getoond te worden voor een (groot) publiek. Iedereen kan je zien. Hoe bloot durf jij jezelf te geven?

Vind je het maar niks? Dan is de vacature voor webcamslaaf niets voor jou.

Nog even alles op een rijtje

Selectie

Het lijkt zo makkelijk, maar er komt nog best wel wat bij kijken. Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Het omgaan met de webcam, het bedienen van de software op de website en het contact met je publiek.

Maar eenmaal actief voor de webcam als professioneel performer ben je door de selectie heen. Het enigste wat rest is een persoonlijke uitnodiging van de meesteres zelf.

Terug naar boven